Trainingen

Hondentraining Yvonne van der Meer. Op deze pagina vindt u al onze hondentrainingen die wij aanbieden. Wij hebben de puppysocialisatie voor pups vanaf 7 weken. Voor pups die 12 weken oud zijn hebben wij de puppycursus. Is uw hond ongeveer 6 maanden oud dan kan de hond meedoen met de vervolgtraining. Heeft uw hond de puppycursus en vervolgtraining gevolgd dan kunt u overwegen om nog de Gedrag en Gehoorzaamheidstraining te doen.

Gedragstherapie hond kan hulp bieden bij honden die gedrag vertonen wat in uw ogen ongewenste gedrag van de hond kan zijn. In sommige gevallen is het gedrag dat uw hond vertoont volkomen normaal hondengedrag, voor ons daarentegen is gedrag in een bepaalde situatie soms ongewenst en zal gedragstherapie moeten worden ingezet.

Privé trainingen

Heeft u begeleiding nodig bij het (her)opvoeden van uw hond maar heeft u geen tijd, zin of mogelijkheden om naar een hondenschool te gaan of misschien heeft u wisselende werktijden. Bij ons aan het juiste adres voor privé hondentraining. Kinderen bij de training te betrekken is zeer verstandig.

Speciale Hondentraining:

Heeft u een hond uit het asiel dan kunt u bij ons de Asielhondentraining volgen, ook hebben wij voor de Amerikaanse Stafford hondentrainingen en tevens ook voor de allerkleinste de Chihuahua. Tevens werken wij samen met Cor Oldenburg en die geeft bij ons detectiehondentraining of speuren. Op donderdagochtend hebben wij voor de kleine hondjes spelen dit is vrije inloop.

Hond en Kind training:

Heeft uw kind angst voor honden dan bent u bij ons op het juiste adres, wij helpen u en uw kind met alle liefde en zorg om de angst te overwinnen. Voor kinderen met autisme hebben wij speciale getrainde honden om mee te trainen of wij kunnen ook uw eigen hond als therapiehond of als hulphond opleiden. Ook hebben wij een divers aan hond en kind trainingen. Ieder kind is bij ons meer dan welkom.

Sport en Spel training:

Wij hebben een divers aan sport en spel hondentrainingen, denk maar aan Flyball, Hoopers, Rally-O, Dogtricks, Fit en Fris training, Funklas, behendigheid.

Privé Hondentraining:

Privé hondentraining aan huis. Heeft u begeleiding nodig bij het (her)opvoeden van uw hond maar heeft u geen tijd, zin of mogelijkheden om naar een hondenschool te gaan of misschien heeft u wisselende werktijden. Bij ons aan het juiste adres voor privé hondentraining. Kinderen bij de training te betrekken is zeer verstandig.

Privé training aan huis. Heeft u begeleiding nodig bij het (her)opvoeden van uw hond maar heeft u geen tijd, zin of mogelijkheden om naar een hondenschool te gaan of misschien heeft u wel wisselende werktijden. Dan bent u bij ons aan het juiste adres voor privé hondentraining.