Thundershirt

Is uw hond nerveus, of heeft uw hond verlatingsangst of is de hond angstig, herkent u bij uw hond overmatig blafgedrag of is uw hond bang voor vuurwerk of onweer. Dan kan de Thundershirt de oplossing zijn voor uw hond. Thundershirt is een t-shirt die speciaal voor de hond gemaakt is , waarmee constant een zachte druk uitgeoefend wordt. Dit heeft een  kalmerend effect op de meeste honden als ze nerveus, angstig of te opgewonden zijn. Het Thundershirt ook wel het dondershirt genoemd, werkt door het aanbrengen van druk op het lichaam en is gebaseerd op het principe van het inbakeren van baby’s. Door de druk op het lichaam ervaart de hond dit als rustgevend.

Maten verkrijgbaar voor Thundershirt: Nu voor maar 39,95

Formaat Borstmaat Gewicht
XXS 23 tot 33 cm < 4 kilo
XS 33 tot 43 cm 4 t/m 6 kilo
S 43 tot 53 cm 7 t/m 11 kilo
M 53 tot 64 cm 12 t/m 18 kilo
L 64 tot 76 cm 19 t/m 29 kilo
XL 76 tot 94 cm 30 t/m 50 kilo

Hoe doe ik een Thundershirt aan bij mijn hond:

Het Thunder Shirt is ontwikkeld om zeer gemakkelijk aan te trekken bij uw hond.

1. Leg het shirt over de rug van uw hond en maak de korte flap vast om uw hond zijn torso. De klittenbandsluitingen zorgen ervoor dat het Thunder Shirt zich precies aanpast aan het lichaam van uw hond.

2. Pak de lange flap en zet deze vast met klittenband op de korte flap. Maak een comfortabele, maar goede pasvorm. Je moet in staat zijn om gemakkelijk je vingers tussen het Thunder shirt en uw hond zijn torso te laten glijden.

3. Wikkel de bovenste flap naar beneden op de lange flap en bevestig het klittenband. Zo blijft het Thunder-shirt goed op zijn plaats zitten.

4. Wikkel de borstflappen rond de voorkant van de hond en zet ze vast met klittenband. Je moet in staat zijn om gemakkelijk je vingers tussen de de borstflap en de borst van uw hond te kunnen laten glijden.