Sport en spel trainingen

Kennismaking van Sport en Spel Hondentraining. Tijdens deze cursus sport en spel t komen diverse hondensporten aan bod, zodat u zelf kunt ontdekken welke honden sport u en uw hond het beste ligt. Bij sport en spel ligt de nadruk op samenspel en leert u uw hond op een leuke manier gehoorzaamheid aan. Honden zijn gefokt met een bepaald doel (bijvoorbeeld jagen of hoeden) en in deze sporten kunnen de meeste honden hun energie goed kwijt.

Sport en Spel

Tijdens deze cursus sport en spel komen diverse hondensporten aan bod, zodat u zelf kunt ontdekken welke honden sport u en uw hond het beste ligt. Bij sport en spel ligt de nadruk op samenspel en leert u uw hond op een leuke manier gehoorzaamheid aan.

Flyball

Iedere hond kan Flyball leren. Flyball is een leuke hondensport waarbij plezier met de hond en coach hoog in het vaandel staat. Is uw hond gek op een bal en wilt u iets leuks doen met uw hond geef u dan nu op voor deze training. Het is een ontzettende leuke hondensport.

Rally-O

Rally-O is een vrolijke coach met hond die energiek samen een parcours afleggen. Het is gehoorzaamheid met een vleugje behendigheid, waarbij plezier en interactie voorop staan. Rally-O biedt je de kans om op een leuke ontspannen manier om met je hond te trainen, wat ook nog eens je relatie met je hond bevorderd.

TreiBball

Treibball is een in Nederland nog jonge hondensport die veel aan populariteit wint. Doordat de sport maar weinig belastend is, is deze leuke hondensport ook zeer geschikt voor jonge honden, oude honden en honden met een beperking.

Behendigheid

Behendigheid, of agility, is een actiespel waar het plezier van hond en baas voorop staat. Behendigheid is een hondensport waarin een hond met zijn geleider een parcours met hindernissen moet afleggen, als het op wedstrijd niveau wordt gedaan: in zo kort mogelijke tijd.

Funklas

Funklas hond is een nieuwe training bij Hondentrainingen Yvonne van der Meer. Samen met uw hond gaat u leuke dingen doen. Een hond wil graag wat voor zijn eigenaar doen. En wat is er dan leuker om Funklas hond te doen. Een aanrader voor elk baasje!

Dog Tricks

Honden vinden het leuk om iets anders te doen en echt nieuwe dingen te leren. Nadenken over nieuwe trucjes is vermoeiend, geeft voldoeding en zelfvertrouwen en creëert een positieve band tussen coach en hond.