Kleine hondjes spelen

Nieuw bij Hondentrainingen. Kleine hondjes spelen met andere kleine soortgenoten. Wilt u dat uw kleine hond uitgroeit tot een stabiele, vrolijke en lichamelijk sterke hond? Dan is het aanbieden van verschillende prikkels ontzettende belangrijk voor uw kleine hond. Kom daarom onze nieuwe kleine hondjes speeltuin bezoeken! Een goed begin is het halve werk. Spelenderwijs ontdekken hoe je je lijfje moet besturen en je evenwicht kunt bewaren en dat je spannende situaties kunt overwinnen en uitdagingen zelf op kunt lossen.
kleine hondjes spelen

Wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat het aanbieden van diverse prikkels op jonge leeftijd de vorming van neurologische verbindingen stimuleert. Of makkelijker gezegd door specifiek houdingen en aanrakingen groeit je pup uit tot een hond die beter leert, stressbestendige is en ook fysiek gezonder zal zijn.

Nieuw kleine hondjes spelen bij Hondentrainingen:

  • zelfvertrouwen
  • grotere hersenen
  • stressbestendigheid
  • beter geheugen
  • sneller leren
  • betere focus
  • minder angst
  • Ontwikkeling van een goed bewegingspatroon
  • Ontwikkeling evenwichtsgevoel

Hiermee vermindert u de kans op probleemgedrag en blessures in de toekomst.

Omdat wij veel aanvraag krijgen om kleine hondjes te laten spelen hebben wij nu een inloop hiervoor. De hondjes mogen niet groter zijn dan 20 cm.

Als eigenaar biedt u hiermee een fantastische start aan om kleine hondjes te laten spelen. Hoe staan de kleine hondjes tegenover nieuwe situaties? Blaffen ze snel? Zijn ze erg terughoudend of gaan ze onbevreesd er op af? Hoe snel herstellen ze bij spannende situaties? Met deze wetenschap kunt u uw kleine hondje ook goed begeleiden.

Kleine hondjes spelen is bij opgave vooraf te bezoeken op donderdagochtend om 11.00 uur. Maximaal 30 minuten en zorg dat uw kleine hondje  voor- en achteraf genoeg tijd krijg om te rusten en alle ervaringen ook te verwerken.

Vanaf 12 november starten wij met kleine hondjes spelen in een verwarmde binnenlocatie te Heerhugowaard met een gediplomeerde instructeur.

 Kijk ook eens op Yvonne van der Meer website!

INLOOP kleine hondjes spelen met elkaar!

Donderdag vanaf 10.00 uur!  Nu ook op woensdagavond vanaf 19 januari 2017 om 20.30 uur.

Prijs: € 7,50

Opgeven via: info@hondentrainingen.nl of 06 – 53 21 51 80

Kijk ook eens op onze facebook

Kleine hondjes spelen
Start datum
Tijd
Totale duur
Aantal plekken
Prijs
Kleine hondjes spelen
Start datum
Tijd
Totale duur
Aantal plekken
Prijs