Speciale trainingen

Hondentrainingen Yvonne van der Meer geeft u graag nét dat stukje meer, daarom hebben wij gekozen voor Speciale Hondentrainingen voor honden. Zo heeft Hondentrainingen een diversiteit aan trainingen, zelfs enkele voor een specifiek hondenras.

U kunt hierbij denken aan een training voor een kind met autisme en honden, kinderen die bang zijn voor honden, volwassenen die angst hebben voor een hond,  specifieke hond en kind trainingen, ons kinderfeestje met honden, zelfs trainingen voor werkhonden als de Border Collie of ras specifieke training zoals onze Chihuahua training.

Amerikaanse Stafford training

Op vele aanvragen hebben we dan nu besloten om de Amerikaanse Stafford te trainen in een speciale trainingsklas. Bij veel hondenscholen wordt de Amerikaanse Stafford niet toegelaten maar bij Hondentrainingen Yvonne van der Meer wel.

Border Collie training

Border Collie hondentraining behoort tot een van de meest intelligente hondenrassen. Ze zijn snel van begrip. Border Collie staan het meest bekend om hun talent als veedrijvers, meestal bij de schapen.

Chihuahua training

De Chihuahua heeft een sterke wil, deze honden zijn loyaal en raken erg gehecht aan hun eigenaar. De opvoeding en training van deze hondjes is dan ook belangrijker dan sommige eigenaars denken.

Asiel hondentraining

Om uw hond op de juiste manier op te voeden/ begeleiden/ trainen is het van belang dat u inzicht heeft in het natuurlijk gedrag, leerprincipes en vooral de communicatie van uw hond, want een hond is tenslotte geen mens in een vachtje.

Beagle training

De Beagle wordt in Groot-Brittannië gebruikt voor de jacht op konijnen en hazen. De hond heeft een schofthoogte van 33 tot 41 cm en weegt ongeveer 15 kg. De Beagle heeft een eigenzinnig karakter en is erg op zichzelf.

Dove hondentraining

Dove honden training, wij trainen met handgebaren omdat (dove) honden veel gebruik maken van lichaamstaal, lichtsignaal. De stem of het “commando” heeft voor dove honden geen zin. Met een dove hond probeer je op een andere manier zijn aandacht te trekken.

Vuurwerktraining

Het najaar is weer begonnen. En voor je het weet staan de feestdagen weer voor de deur. En zo ook Oud en Nieuw. Voor honden niet altijd de leukste tijd van het jaar. Maar hoe bereid je je hond voor op die harde knallen van het vuurwerk?

Hulphond zelf opleiden

Doordat de zorgverzekering bijna geen hulphond meer vergoed en er toch heel veel behoefte is aan een hulphond kunnen wij u helpen en begeleiden u om zelf uw hond op te leiden. Met behulp van een hulphond kan de zelfstandigheid van mensen met een beperking vergroten en deelname aan de samenleving te bevorderen

Sociaal wandelen

Sociaal wandelen met je hond is opgezet om honden onder professionele begeleiding te laten socialiseren en te spelen of omgaan met andere honden of pups. Deze vorm is bedoeld om zowel de eigenaren vertrouwen te geven in hun hond, de hond beter te leren begrijpen doordat wij uitleg geven van de lichaamshouding en signalen wat uw hond uitzend.

Fit en fris

Hoe belangrijk vindt u het om lekker in je vel te zitten en prettig te voelen. Dat wil onze trouwe viervoeter natuurlijk ook! Met deze 5 daagse cursus ben je niet alleen leuk bezig met je hond, de cursus leert je ook goed kijken naar het fysieke conditie van je hond.

Opfriscursus

4 lessen om weer even de boel op te frissen. En ook om weer even wat leuks met uw hond te doen. De opfriscursus bestaat uit sport en spel, puzzel en denkwerk met de hond. Daarnaast doen wij onderdelen herhalen vanuit de puppy cursus, vervolgtraining en natuurlijk Gedrag en Gehoorzaamheidstraining.

Hier komen

Komt uw hond niet/slecht als u hem roept? Moet u altijd 10x roepen voordat hij komt? Komt hij niet zodra hij andere honden of dieren ziet? Kom dan het HIER KOMEN hond, hondentraining oefenen in onze afgesloten trainingshal.

Speciale Hondentraining:

Heeft u een hond uit het asiel dan kunt u bij ons de Asielhondentraining volgen, ook hebben wij voor de Amerikaanse Stafford hondentrainingen en tevens ook voor de allerkleinste de Chihuahua. Tevens werken wij samen met Cor Oldenburg en die geeft bij ons detectiehondentraining of speuren. Op donderdagochtend hebben wij voor de kleine hondjes spelen dit is vrije inloop.

Hond en Kind training:

Heeft uw kind angst voor honden dan bent u bij ons op het juiste adres, wij helpen u en uw kind met alle liefde en zorg om de angst te overwinnen. Voor kinderen met autisme hebben wij speciale getrainde honden om mee te trainen of wij kunnen ook uw eigen hond als therapiehond of als hulphond opleiden. Ook hebben wij een divers aan hond en kind trainingen. Ieder kind is bij ons meer dan welkom.

Sport en Spel training:

Wij hebben een divers aan sport en spel hondentrainingen, denk maar aan Flyball, Hoopers, Rally-O, Dogtricks, Fit en Fris training, Funklas, behendigheid.

Privé Hondentraining:

Privé hondentraining aan huis. Heeft u begeleiding nodig bij het (her)opvoeden van uw hond maar heeft u geen tijd, zin of mogelijkheden om naar een hondenschool te gaan of misschien heeft u wisselende werktijden. Bij ons aan het juiste adres voor privé hondentraining. Kinderen bij de training te betrekken is zeer verstandig.

Privé training aan huis. Heeft u begeleiding nodig bij het (her)opvoeden van uw hond maar heeft u geen tijd, zin of mogelijkheden om naar een hondenschool te gaan of misschien heeft u wel wisselende werktijden. Dan bent u bij ons aan het juiste adres voor privé hondentraining.