E-book Puppy- Uw eerste pup

Hondentrainingen Yvonne van der Meer heeft een E-book puppy – Uw eerste pup geschreven! 100 pagina’s vol met informatie voor uw eerste pup met onder andere deze items:E-book puppy- Uw eerste pup

  • Alles wat u kan verwachten bij aanschaf van een pup.
  • Waar moet ik opletten als ik een pup ga kopen
  • Wat is een broodfokker
  • Hoe ga ik met mijn pup om de eerste nacht?
  • Hoe leer ik een bench training aan?
  • Hoe krijg ik mijn pup zindelijk?
  •  naam pup aanleren aan
  • Mijn pup bijt wat kan ik doen.
  • Mijn pup blaft.

Hoe kiest u een goede pup, koop ons E-Book puppy?

Bij de aanschaf van een pup is het verstandig om te kijken of de moederhond aanwezig is. Of de pup in huiselijke kring is opgegroeid en niet ergens achteraf verlaten zit in een hok of stal. Is het van de fokker een gelegenheidsnest of is het winstbejag. Goede fokkers of erkende fokkers kunt u vinden op het internet. Koop geen pup in een winkel of bij een puppy fabriek. Als de foto’s van de pups op internet er te leuk uitzien dan kan je er bijna wel zeker van zijn dat dit niet okay is. Zie je foto’s waarbij de pup in het stro ligt of afgelegen in een hok zit dan kan je er bijna zeker van zijn dat het om een broodfokker gaat.

Benchtraining hond kunt u ook vinden in ons E-book puppy:

Benchtraining voor hond of puppy. Er wordt weleens gezegd dat het gebruik van een bench zielig is voor een hond, maar dat is onzin. Als uw hond een goede benchtraining hond heeft gehad, zal de bench voor hem een plek zijn waar hij veilig is en waar hij zich terug kan trekken. Voor u is het misschien een prettig idee dat de hond niet op uw bank ligt of op uw meubels kauwt als u weg bent. Ook kan een bench erg handig zijn bij het zindelijk maken van uw hond of pup, omdat een hond van nature niet graag zijn eigen nest bevuilt. Lees meer in ons E-Book Uw eerste pup.

Alles maar dan ook alles waar u tegen aan kunt lopen is op een liefdevolle manier eenvoudig en toch leerzaam omschreven in mijn E-book puppy.

De prijs van het E-book puppy Uw eerste pup is € 9,95

Bestel het E-Book direct


 

Het e-book puppy is een pdf bestand, om dit te lezen heeft u Adobe Reader nodig.
Klik op de onderstaande knop om een gratis versie te downloaden.